Cletrac.org

Cletrac Website / Forum Discussion => Cletrac Website / Forum Discussion => Topic started by: ianoz on May 17, 2013, 08:12:52 PM



Title: Forum Back
Post by: ianoz on May 17, 2013, 08:12:52 PM
Good to see the forum Back on line Blake .


Title: Re: Forum Back
Post by: Blake Malkamaki on May 17, 2013, 11:47:53 PM
Thanks Ian. I'm gonna switch to a better hosting company very soon, so hopefully it won't be going down as much. The current one has issues.
Blake


Title: Re: Forum Back
Post by: ianoz on May 18, 2013, 12:37:15 AM
Hi Blake , i left you a message on facebook .


Title: Re: Forum Back
Post by: Blake Malkamaki on October 31, 2013, 07:20:44 PM
Well the forum is back up again! Joshua Myatt found the problem and got her running again. We'll soon be moving to a new host, so things should run much faster and smoother. We already moved our other site to the new host and it flies!

Thanks everyone for your patience! Once we get this moved, we'll have much more room for pictures and other features.


Title: Re: Forum Back
Post by: ianoz on November 02, 2013, 12:14:28 AM
Well done Josh .Good to see the forum back .


Title: Re: Forum Back
Post by: Jack in NB on November 03, 2013, 09:54:16 AM
Hello Blake -

Thanks for your efforts! It's nice to be in the loop again.

Tried to post a "thank you" on the HG page (where I mostly live), but the reply button there is out.
You might add that to your tweaking, whenever time permits.

Jack



Title: Re: Forum Back
Post by: 61BG on November 03, 2013, 06:07:18 PM
A great big THANK YOU Blake for getting the forum back up & running. We need it badly for our hobby. Thanks again  Larry


Title: Re: Forum Back
Post by: MADJACK on March 19, 2014, 07:56:26 PM
Yea! Thought it was gone!


Title: Re: Forum Back
Post by: jerdbob on April 01, 2014, 09:56:12 PM
thanks blake,the site is a real godsend of great information,jerry


Title: Re: Forum Back
Post by: Joshua_d on June 05, 2014, 01:13:32 AM
smooth sailing now :D