Cletrac.org
September 21, 2019, 08:30:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Wishing you folks all a very Merry Christmas! From Blake Malkamaki and Cletrac.org.
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Help with magneto install  (Read 6450 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Icenine
phpBB Junior Operator
**
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #15 on: August 13, 2017, 07:48:09 AM »

It runs! The OC3 starts pretty quickly cold, a few cranks and fires right up. Once hot, it is very hard to start. Is this a timing issue? Or a case of a starter issue??
Logged

J. Grant

1955 OC3 with Ware Loader
Blake Malkamaki
Administrator
phpBB THE Boss
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1731



View Profile WWW
« Reply #16 on: August 21, 2017, 11:54:38 AM »

Does the starter turn it over ok when hot? If so, I would say it's not a starter issue. Maybe your valve clearances are too tight?

It runs! The OC3 starts pretty quickly cold, a few cranks and fires right up. Once hot, it is very hard to start. Is this a timing issue? Or a case of a starter issue??
Logged

My gramps Howard van Driest was Experimental Engineer at Cletrac and Oliver Corporation. After the plant closed, he and my uncle started an excavating business, initially using Cletrac and Oliver Crawler tractors. Please help Support This Site and give your business exposure by buying a business card sized ad.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!